Haber

Gülü sadece çiçek olarak görmeyin! Osmanlı’dan beri kullanıyor, mutfaktaki yeri bambaşka

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiGül, asırlardır bahçeleri süsleyen, kokusuyla büyüleyen ve estetiğiyle kalpleri fetheden bir çiçek. Ancak sadece güzel bir süs bitkisi değil, mutfaklarda da başrolde. Peki, yenilebilir çiçekler kategorisinde yer alan bu bitkiyi tüketmek sağlığımızı ne yönde etkiliyor?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
HoliganbetRize escorttrabzon Escortşehirler arası parça eşya taşımadeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrTest