Haber

Hem kabuğunu hem suyunu kullanın! İçi yumuşacık kıyır kıyır portakallı kurabiye tarifi

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiPortakalın ferahlatıcı kokusu ve ağızda dağılan dokusuyla portakallı kurabiye, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak bu kurabiyelerin tam kıvamında, kıyır kıyır olmasını sağlamak için bu detaylara dikkat etmelisiniz.

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
HoliganbetRize escorttrabzon Escortşehirler arası parça eşya taşımadeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyrdeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyr